Czech Open 2021 Pardubice

Turnaj E – mistrovství České republiky čtyřčlenných družstev 15.-18.7.21

propozice

konečné výsledky

Ahoj,
V rychlém sledu po turnaji v ČB jsme dokázali postavit i alespoň jedno družstvo na turnaj Pardubice Czech Open E (turnaj 4-členných družstev ; 15-18.07.2021).
Nakonec jsme registrovali sestavu :

  1. Martin Řehořek (host)
  2. Vladimír Křivánek (host)
  3. Petr Hulín
  4. Martin Richter
  5. Jakub Beran
  6. Petr Švejdar

V prvním kole jsme potkali hratelný tým BANÍK PŘÍBRAM A a zvítězili poměrem 3,5 : 0,5 , kde cenné vítězství si připsal Péťa Švejdar.
Před druhým kolem bych zhodnotil ubytování, Hotel Zlatá Štika, trochu nic moc pokoje, obzvlášť koupelny byly divné, ale jinak dobré snídaně a příjemná krátká cesta do hracího sálu IDEON.
Ve druhém kole jsme v pátek dopoledne narazili na tým ŠK LÍNĚ a zvítězili poměrem 3-1, pěkné výhry jsme zasadili lehce slabším soupeřům Já a Vláďa. Remízu Jakuba s hráčem 1661 již nelze nazývat úspěchem 🙂 .
Ve třetím kole nás čekal dle nasazovacího systému silný soupeř a byl jím v konečném pořadí jedenáctý tým TJ KOBYLISY // není to parta z venkova, jedná se o pražský tým //.
V tomto kole jsme remizovali Já s Martinem Řehořkem a v divoké partii nakonec prohrál Vláďa, tedy porážka 1-3.
V sobotu ráno tedy slabší soupeři, nicméně Vláďa již přesídlil do Liberce na turnaj Open Desko, takže již hráli oba dorostenci.
Tým SK BOHEMIA PARDUBICE jsme zdolali 3-1, když hráče 1800 nedokázali porazit oba kluci.
Touto výhrou jsme poskočili v odpoledním sobotním kole 5 na pátou šachovnici proti v konečném pořadí druhému týmu SACHSEN ANHALT, kde jsme prohráli 1-3, když hráče 2200 nedokázali udržet opět oba kluci. (Ale to zatím ještě v jejich silách nebývá.)


Šesté ranní nedělní kolo jsme nastoupili s dobrými soupeři týmu HOTEL DON GIOVANNI, kde Martin Řehořek prokázal svoji výkonnost a zdolal Romana Prymulu 🙂 ,
konečnou výhru bohužel těsně nevybojoval Péťa v bojovné a hezky zahrané partii. Remíza 2-2.
Odpoledne hrál místo mne Martin Richter a následně odvážel hráče směrem Bakov a okolí, bohužel jsem mu doporučil k obědu příliš velké jídlo a svoji partii prohrál, remízu neudržel ani Kuba proti nějaké holce, chtělo by to potrénovat koncovky. 🙂 Prohra 1-3 nás poslala „až“ na 39 místo, které bych stejně označil za úspěch.
Jako tým i jako jednotlivci jsme podali dobrý výkon, velice dobře jsem hrál především JÁ 🙂 , ale po slabých Budějovicích to byla smutná povinnost … . Kluci by k lepším výsledkům potřebovali přidat na tréninku a bojovnosti, ale i tak z tohoto turnaje oba připisují hromádku elo bodíků.
Děkuji hráčům za účast a fanouškům za držení palců, a doufám, že příští rok opět nějaké/á družstva do tohoto krásného turnaje přihlásíme.

-ph-

Zanech komentar